Cupcakes med jordnötssmör.
Igår fick jag mitt i allt flyttkaos ett otroligt sötsug, och det brukar inte gå om i första taget, så jag tog mej tiden för att baka en plåt muffins. Vad kan bli bättre än cupcakes med jordnötssmör och nutella. Det blev perfekt förmiddagsfika idag också, till en hemmagjord latte.

Cupcakes med jordnötssmör
12 st
1,75 dl mjölk
2,5 dl vetemjöl
1/2 tsk bikarbonat
1/4 tsk bakpulver
2 dl farinsocker
50 g smör
1,5 dl jordnötssmör
1 ägg
Blanda torra ingredienser i en skål. Vispa smör, jordnötssmör och farinsocker i en annan skål, med elvisp. Blanda sedan mjölk och mjölblandning i smörmassan, lite i taget, tills smeten blir jämn. Tillsätt till sist ägget.
Fördela i muffinsformar, gärna i en muffinsplåt. Grädda 20 minuter på 175 grader.
Dekorera med en klick nutella och några saltade jordnötter.