Öland.

Livet / Permalink / 0
Eftersom jag nu har semester bestämde jag och Rickard att spontant åka iväg till Öland en sväng. Skönt att komma iväg tillsammans utan måsten och njuta i solen. Fantastisk dag med underbart väder och rofyllt att åka runt tillsammans över de karga landskapet på Öland, utan stress och scheman. Nu tar vi det lika lugnt och härligt i helgen och nästa vecka åker jag en kort sväng till Finland. Semester är bara för bra.
 
Eftersom det var min första gång på Öland blev det ett besök på Borgholms Fästning, en rundtur på de norra delarna av Öland med Neptuni åkrar som Carl von Linné namngivit, och en 4,5 km vandring i Trollskogen - som ligger i ett naturreservat högst upp på Ölands norra udde. Dessutom besökte vi Ölands glassbutik i Borgholm och ett karamellkokeri på östra kusten där vi handlade gammeldags karameller.
 
 
 
 
Det bästa var vädret och att få vara tillsammans...
 

Juli och sommar.

Hemmet / DIY, Hemma, Inredning, Nytt, Vitt / Permalink / 0
 Mitt bloggande kommer att ligga lite lågt just nu, eftersom det är så mycket på jobbet i Värmland och jag dessutom inte kommer att åka hem till Gävle den närmaste månaden. Jag saknar hem, så är det, men samtidigt blir det snart semesterdags för oss två om tolv dagar. Äntligen får vi vara tillsammans.
 
Skrivbordet och hyllan väntar vi på, de är ju beställda så de kommer denna vecka. Utöver det fattas lite tavlor och en spegel på väggarna. 
 
 
 
 
 
 
   
Till top